blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Onze adviezen

Apps voor vacatures in Barcelona

Geschreven door Daniella

In september besluiten veel bedrijven weer nieuw personeel aan te nemen en dus worden er weer vacatures opengesteld. De periode na de zomer is altijd al een van de beste tijden geweest om werk te vinden, samen met het begin van het jaar. Ook veel studenten die in juni hun studie afmaken, rusten in de zomer uit en profiteren er aan het einde van hun vakantie van om hun eerste baan te vinden. Er zijn veel manieren om naar werk te zoeken; persoonlijk je CV bij bedrijven bezorgen, of deze bij het uitzendbureau indienen. Het uitzendbureau helpt ons werk bij bedrijven te vinden, die ons professionele profiel online vinden via gespecialiseerde platforms. En als laatste kun je ook via je tablet of telefoon een baan zoeken. Mobiele applicaties of apps bieden een oplossing voor vrijwel alles, dus vandaag gaat ShBarcelona je bijpraten over de apps om een ​​baan te vinden.

Gerelateerd artikel: Werk vinden en NIE aanvragen in Barcelona

Vacature apps

Foto via Pixabay

De eerste app is JobandTalent. Het is een relatief nieuw platform, dat erin geslaagd is om de vacatures van duizenden bedrijven in dit land te verzamelen. Mocht je je aanmelden en je gegevens invullen, dan krijg je vanaf dat moment alerts voor banen die aansluiten bij je werkervaring, opleiding, voorkeuren en sectoren waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt ook meldingen ontvangen over banen met een specifiek salaris. De app heeft ook een zeer complete zoekfilter, die je op meerdere parameters kunt instellen. Het waarschuwt wanneer een bedrijf je profiel gezien heeft en je kunt je status bijwerken en je CV beheren. Een andere app die gespecialiseerd is in vacatures met betrekking tot toerisme en gastvrijheid, is Turijobs. Deze app is ideaal voor professionals en voor duizenden studenten en jonge buitenlanders die naar Spanje komen om een ​​baan te vinden. Het stelt hen in staat om een seizoen in Barcelona te studeren of wonen en voor die periode een baan te vinden.

Gerelateerd artikel: Apps die je helpen besparen

Foto via Pixabay

Meldingen voor vacatures krijg je direct bij de filters die je aan hebt gegeven. Maar je hoeft je niet te registreren om de vacatures te zien, je hoeft je alleen maar aan te melden. Je kunt onder andere vacatures van restaurants, bars, hotels, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en andere toeristische organisaties zien. De laatste app, maar zeker niet de minste, is de mobiele applicatie van InfoJobs. Dit portaal, een van de oudsten van online zoekopdrachten voor vacatures, biedt meerdere functies die zijn gekopieerd door de hierboven genoemde apps. Ongetwijfeld hebben zij dankzij hun constante prestaties, een breed scala aan bedrijven die afhankelijk zijn van hen om hun advertenties te zetten. En hierdoor zijn de vacatures die je in de app ziet altijd serieus. De functie binnen de app die we willen benadrukken, is die van de mogelijkheid om het bedrijf van jouw keuze via de applicatie je CV te sturen. Zo vind je binnen het beroepsprofiel van jouw keuze vacatures, waardoor je voorkomt dat je niet voldoet aan werkervaring of vooropleiding voor die positie.

Heb je een van deze apps al gebruikt? Wat denk je ervan?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter