blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontdekken

Ontdek de meest trendy kleding in de wijk Gotic

kledingrek met witte en bruine kleding
Geschreven door Daniella

Als je van kleding houdt, zijn er in Barcelona volop winkels te vinden die allerlei soorten en diverse stijlen kleding verkopen. Je vindt hier altijd wel iets dat bij jou past.

Daarnaast heeft Barcelona meer te bieden op kledinggebied, want er is kleding in diverse prijsklassen, van luxemerken tot opkomende designers en van wereldwijd bekende modeketens met betaalbare prijzen tot kleine, Aziatische modewinkeltjes met zeer concurrerende prijzen.

Als je van trendy kleding houdt, kun je in de wijk Gotic prima terecht. Het is de ideale buurt voor unieke en originele kledingstukken.

Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona je dan ook graag meer vertellen over de beste kledingwinkels in Barcelona’s Gotische wijk.

Gerelateerd artikel: Barcelona Fashion Week

De meest bijzondere kledingwinkels van Barcelona in de wijk Gotic

UK Look

kledingrek met roze en grijze kledingstukken

Foto via Pixabay

In 1989 werd de kledingwinkel Good Look in Barcelona geopend en het was de voorloper van de winkel Merc en het huidige UK-Look.

De winkel startte als eerste met de verkoop van kleding en schoenen van Engelse oorsprong, zoals Dr. Martens, Merc, Fred Perry, Ben Sherman, Lonsdale en Farah. In 1999 veranderde de winkel haar naam al eens en in 2005 werd het omgedoopt tot UK-Look.

Tegenwoordig krijg je er kleding en schoenen van bekende merken, die je prima kunt combineren met zowel trendy als meer klassieke kledingstukken. De inspiratie voor UK-Look is Carnaby Street en het Londen van de jaren ’60.

UK-Look is de perfecte winkel voor wie een grote variatie aan kledingstijlen en jeugdige kleding zoekt en het heeft altijd de karakteristieke, Britse touch.

Gerelateerd artikel: De beste winkels voor damesschoenen in Barcelona

The Room

The Room is een kledingwinkel waar je vooral casual urban fashion en Scandinavische merken vindt. Elk product hier trekt je aandacht, of het nou de schoenen, t-shirts, tassen of kapsels zijn. Ja, je leest het goed: ook kapsels. Op de bovenverdieping zit namelijk een van de coolste kappers van dit moment.

The Room ligt in hartje Barcelona en biedt meerdere concepten op drie verschillende verdiepingen. Het begon in 2006 als een unieke winkel met een exclusieve kapsalon, maar nu is er ook nog The Basement, een evenementenruimte waar hippe mensen bij elkaar komen.

The Room inspireert je door haar stijl en onafhankelijkheid en het valt op doordat het een van de meest vooruitstrevende conceptwinkels van Barcelona is; het is niet alledaags, fris en echt anders.

Love Vintage

tafel met herenhemden en interieur kledingwinkel

Foto via Pixabay

Bij Love Vintage wordt elke maandag nieuwe kleding aangeleverd en diezelfde middag hangt het al voor je klaar in de rekken. Ze hebben vintage en tweedehands kleding van de jaren ’70 tot de jaren ’90, maar je vindt er ook oudere items.

Voor de heren zijn er t-shirts, ruitjesshirts, houthakkersbloezen, spijkerbroeken van Levi’s en andere merken, de Levi’s 501, maar ook jeansmerken als Lee en Wrangler, Dockers broeken en korte broeken, Adidas korte broeken en spijkerbroeken, truien, hoeden, petten, jassen, mouwloze t-shirts, schoenen, Dr. Martens en nog veel meer…

Voor de dames zijn er jurken, 501 Levi’s, Levi’s korte broeken en andere merken korte broeken, topjes, T-shirts, jassen, rokken, schoenen, laarzen, hoeden, baretten, Dr. Martens, sandalen, tassen, enzovoorts…

Ze hebben ook nieuwe kleding, zoals T-shirts van muziekbands (en deze zijn uniseks), voor de heren ook een paar mooie hemden, jassen en schoenen, en voor de dames verschillende soorten hakkenschoenen, rode, gestreepte, met luipaardprint, grijs of van spijkerstof.

Welke andere trendy kledingwinkel kun jij in de wijk Gotic aanbevelen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter