blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona met kinderen

Kinderoppas in Barcelona

slapend kind met knuffelbeer
Geschreven door Daniella

Wanneer er voor jou als ouder niks anders op zit, dan je kinderen bij een oppas onder te brengen, wil je wel dat de oppas goed is en zich verantwoordelijk gedraagt. Je wilt dat je kinderen – ook al ben je zelf niet bij ze – gelukkig zijn. Tot een paar jaar geleden was je bij onvoorziene gebeurtenissen te laat op je werk en zomaar een avondje uitgaan kon niet. Je moest altijd familie of vrienden zien te strikken voor de opvang van je kleintjes.

Tegenwoordig hebben we nog minder tijd en daarom is het nog moeilijker om iemand te vinden die in geval van nood bij je kinderen blijft. Aangezien het lastig kan zijn om iemand te vinden die je vertrouwt en die de rust in huis bewaart, heeft ShBarcelona een overzicht met een aantal oppasbedrijven in Barcelona voor je samengesteld.

Gerelateerd artikel: Kosten van kinderdagverblijven in Barcelona

Laat je kinderen in goede handen achter

kind houdt vinger ouder vast

Foto via Pixabay

Bij Baby & Home (Diputació 188-196) heb je een groot team van babysitters en kindermeisjes tot je beschikking om je in alle behoeften met betrekking tot de verzorging van je kinderen te voorzien. Ze bieden diensten voor een onvoorzien evenement, voor specifieke dagen (zoals schoolvakanties), of voor meerdere dagen per week als je een vaste oppas nodig hebt.

Ze kunnen je kinderen ook naar school wegbrengen, of ze na school ophalen. Alle medewerkers zijn betrouwbaar en hebben ervaring met kinderen. Ze hebben ook gespecialiseerd personeel voor specifieke kinderopvang, mocht dit nodig zijn. Domestic Care (Còrsega 301 – 6e verdieping) is een bedrijf dat verschillende diensten voor kinderopvang en andere soorten ondersteuning biedt aan gezinnen, zoals oppas, babysitters en kindermeisjes.

Ze besteden veel aandacht aan het vinden van de beste professionals in Barcelona om een ​​goede service te garanderen. Ze passen zich aan aan de behoeften en planning van elk gezin. Ze voeren het hele selectieproces uit en garanderen dat de gekozen professional aan alle noodzakelijke vereisten voor de functie zal voldoen. Je kunt je kinderen met vertrouwen overlaten aan de zorg van de babysitter.

Gerelateerd artikel: Openbare kinderdagverblijven in de districten van Barcelona

klein kind staat aan rand van ledikant

Foto via Pixabay

Bij Nanny Poppins ‘House (Arimon 19) hebben ze 30 jaar ervaring in het selecteren van personeel om je de beste oppasservice te bieden. Om de tevredenheid van hun klanten te garanderen, houden ze rekening met verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld goede communicatie. De oppas weet dat de gewoonten en gebruiken van elke familie essentieel zijn voor een goede relatie met de ouders en de kinderen.

Ze geven tussendoor ook informatie over wat ze gedurende de dag hebben gedaan en hoe de kinderen zich gedragen hebben. Ze creëren een goede omgeving, zodat de kinderen comfortabel en gelukkig zijn. Daarnaast is er altijd een uitgebreide follow-up om ervoor te zorgen dat de oppas aan alle gestelde voorwaarden blijft voldoen.

Maid in Barcelona (Balmes 402) is een bedrijf dat persoonlijke kinderopvang biedt naar de behoeften van elk gezin. Hun hoofddoel is om de kinderen van het gezin zich zo te laten voelen, alsof hun ouders gewoon in de buurt zijn.

Al hun nannies, babysitters en verzorgers gaan professioneel te werk. Ze besteden veel zorg aan de selectie van het personeel om hun klanten te garanderen dat hun kinderen in de allerbeste handen zijn.

Heb je ooit iemand ingehuurd om voor je kinderen te zorgen? Wat was jouw ervaring?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter