blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Veganistisch en vegetarisch

Glutenvrije restaurants in Barcelona

Vaak wanneer je een stad niet kent is het al moeilijk om uit te vinden wat nou een goed restaurant is. Laat staan als je genoodzaakt bent om glutenvrij te eten. Gelukkig zijn er inmiddels meer dan 40 restaurants die  glutenvrije gerechten aanbieden. Hier somt ShBarcelona een aantal glutenvrije restaurants voor je op.

Gerelateerd artikel: 100% rauw en veganistisch in Barcelona

Can Conesa

can conesa 2

Foto via Visualhunt

Can Conesa is opgericht in 1951 en bevindt zich in het hartje van de stad en hun broodjes hebben veel roem in Barcelona. Dus gelukkig maar dat de personen die glutenvrij moeten eten ook van deze warme broodjes, die op een een artisanale manier zijn voorbereid, mogen genieten. Zelfs de vegetariërs kunnen genieten van het menu van de glutenvrije snacks van Can Conesa. Alle sauzen zoals mosterd, ketchup, mayonnaise, roze saus zijn glutenvrij.

La Rioja

eten

Foto via Visualhunt

La Rioja gelegen in het centrum van Barcelona, biedt een keuken van moderniteit en traditie aan, zeer creatieve gerechten, waarbij traditie wordt herzien. Het restaurant zelf heeft een traditionele sfeer gemixt met een creatief huiskamer gevoel, wat voornamelijk te danken is aan de houten bank die zich daar bevindt. Het dagmenu is alleen maar 15 euro en van hoge kwaliteit. Er zijn 4 glutenvrije entree’s en 4 gluten- vrije hoofdgerechten bestelbaar.

Gerelateerd artikel: Biologische producten in Barcelona

Tr3stemp

Tr3stemps is een klein, knus en typisch restaurant dat gelegen is in Sant  Andreu. Toen het voor het eerst opende in 2006 was het een Frankfurt/ Hotdog plek. Maar dankzij de steun en het vertrouwen van hun klanten zijn ze uitgegroeid tot een restaurant Het is gespecialiseerd in de mediterraanse keuken, een keuken waarvan je normaal alleen maar geniet wanneer je met een mediterraans gezin mee eet. Het dagmenu is toegankelijk voor bijna alle portemonneeś, alleen maar 8,95 e. De gerechten worden aangepast aan de behoefte van de klant.

Zou je graag kennis willen maken met andere glutenvrije restaurants, dan kan je de glutenvrije restaurants gids in éen van de bovenstaande restaurants vinden.

Heb jij een van deze glutenvrije restaurants al eens geprobeerd? Heb je nog tips?

Over de auteur

Maisa

Regisseur van de dans theater groep Beneath the Skin en mede oprichter van Literate Laundrettes. Actrice, dichteres en danser.

Laat een reactie achter