blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Evenementen

eShow Barcelona 2020; digitale marketing en E-commerce beurs

hand en technologie
Geschreven door Daniella
Belangrijke update: Vanwege het Corona-virus kunnen data van evenementen verplaatst worden. Houd voor actuele informatie de website van het evenement zelf in de gaten!

Als je geïnteresseerd bent in de wereld van de E-commerce en digitale marketing, dan is het tijd om de kalender weer in de gaten te houden. ShBarcelona vertelt je vandaag in dit artikel namelijk over de eShow 2020 die in Barcelona zal plaatsvinden op 30 juni en 1 juli.

Deze beurs biedt allerlei noviteiten, zoals Technology for Marketing (TFM), wat in het Verenigd Koninkrijk groot is in de sector. De beurs is de perfecte plek om managers en andere professionals uit de hedendaagse wereld van de marketingtechnologie te ontmoeten. Ben jij er bij dit jaar?

Gerelateerd artikel: Tips voor freelancers in Barcelona

E-commerce en digitale marketing beurs eShow Barcelona 2020

Digitale dienstverlening is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld in Europa en waarschijnlijk zal deze manier van dienstverlening alleen nog maar verder toenemen. De consument heeft vertrouwen in online aankopen doen en is niet meer zo terughoudend en voorzichtig als vroeger.

toetsenbord met lamp

Foto via Pixabay

De nadruk ligt nu op gemak, voordelige prijzen, makkelijk en gratis retour kunnen zenden en snelheid van levering. E-show wil deze toekomst graag waarmaken voor bedrijven en de consument tevreden houden. Om dit te doen, zijn er diverse sleutels tot succes voor de bedrijven die via internet hun goederen of diensten aanbieden.

En deze dienstverlening kan ondersteund worden door middel van innovatieve strategieën en effectieve oplossingen. De beurs biedt kennis en inzicht om deze bedrijven bij te staan en te informeren. De Fira de Barcelona, Montjuïc (paviljoen 1), is de locatie voor dit evenement.

Het doel is de nieuwste trends op het gebied van digitale marketing te laten zien, maar daarnaast ook allerlei oplossingen en hulpmiddelen voor de beste marketingcampagnes onder de aandacht  te brengen, zodat bedrijfsprestaties (blijven) verbeteren.

Het thema van dit jaar “More Digital Business” is gericht op het verwelkomen van duizenden professionals, die vele conferenties zullen verzorgen. Daarnaast nemen er tijdens deze editie enkele bijzondere en belangrijke bedrijven deel aan de beurs, zoals Coca Cola en Nespresso.

De volgende voordelen van eShow Barcelona zullen potentiële bezoekers overtuigen dit jaar naar de beurs te komen:

  • De beste vakexperts uit de nationale en internationale sector zijn aanwezig.
  • Er worden diverse tools en oplossingen tijdens de beurs aangeboden om je bedrijf te ondersteunen.
  • Er zullen honderden nationale en internationale presentaties gegeven worden.
  • Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en zakelijke kansen te creëren.

Gerelateerd artikel: Papierwerk om een bedrijf te starten in Barcelona

digitale weergave wereld

Foto via Pixabay

De beurs eShow Barcelona 2020 is opgedeeld in verschillende thema’s om beter je weg op de beurs te vinden en te kiezen wat voor jou interessant is. De thema’s die de revue passeren zijn veelzijdig en voor iedereen toepasbaar: Digital Strategy, Breaking Technologies, Omnichannel, Clinic SEO, Customer Experience, Market Place Circus en nog veel meer.

Daarnaast is er dit jaar als extra thema “Technology for Marketing”, dat de opkomst van digitale onderwerpen zoals digitale zoekopdrachten, augmented reality en kunstmatige intelligentie zal belichten.

Zoals al eerder gezegd is de Fira Montjuïc de locatie voor de beurs. Dit beurscentrum ligt aan de Avinguda Reina María Cristina in het district Sants-Montjuïc en specifieker gezien in de wijk Poble-Sec. De hoofdingang bevindt zich aan Plaça d’Espanya, waar twee indrukwekkende torens in Venetiaanse stijl alle bezoekers zullen verwelkomen.

Je kunt de Fira bij Montjuïc bereiken met de metro (lijn 1 en 3, halte Espanya), maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het TMB-busnetwerk. Er zijn diverse kaartjes beschikbaar voor congressen en speciale evenementen.

Verder zijn er bij de Fira de Barcelona ook plekken voor taxi’s gereserveerd. Je kunt als beursbezoeker dus ook gewoon de taxi pakken en je voor de deur van je appartement af laten zetten.

Weet jij nog iets interessants over de eShow in Barcelona?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter