blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

Last minute cadeautjes voor Valentijnsdag

Geschreven door Daniella

Was je vergeten dat Valentijnsdag binnenkort weer voor de deur staat en heb je nog geen leuk cadeau voor je partner? Maak je maar geen zorgen, want dat is ons allemaal wel eens een keer gebeurd… Je denkt dan ’s avonds voor het slapen gaan: “Morgen ga ik iets halen!”, maar voordat je het weet, is het al Valentijnsdag!

Er is echter geen reden tot paniek, want vandaag heeft ShBarcelona een lijstje met ideeën voor cadeaus voor Valentijnsdag. Er staat vast wel iets voor jouw geliefde in dit lijstje.

Gerelateerd artikel: Romantische massage voor twee

Ontdek verrassende last minute cadeaus voor Valentijnsdag

Als je je liefste wilt verrassen, maar je hebt amper nog tijd om iets te regelen, dan wil je vooral iets wat niet te veel moeite kost. Soms is het best lastig om iets te vinden wat de ander ook echt kan waarderen, maar realiseer je dan altijd dat het gaat om het idee.

Zelfs een lief kaartje kan al veel voor iemand betekenen, maar toch doen we hieronder een aantal suggesties, mocht je daar nog verlegen om zitten.

Imagen de Peggy und Marco Lachmann-Anke en Pixabay

Allereerst kun je een heerlijke, warme deken uitkiezen, waaronder je geliefde heerlijk kan wegkruipen bij het kijken van een romantische film. Een lekkere deken als cadeau doet het goed, samen met een flinke bak verse popcorn en goed gezelschap.

In Barcelona vind je ook elektrische dekens voor nog meer plezier en genot, want ze geven een prettige warmte af voor de koukleumen onder ons. El Corte Inglés en de MediaMarkt hebben diverse vestigingen waar je verschillende soorten elektrische dekens kunt vinden.

Houdt jouw partner van kaas? Geef dan een proeverijtje dat speciaal voor kaasliefhebbers is samengesteld. Haal dit bijvoorbeeld bij Can Luc, een bedrijf dat in Barcelona aan de Carrer de Berga in het hartje van Vila de Gràcia gevestigd is.

Hier hebben ze zich helemaal toegelegd op het samenstellen van pakketten met kazen, jammen, wijnen en crackers. Daarnaast is er Maison Puyvalin aan de Carrer de Trafalgar in het district l’Eixample en hier vind je een grote selectie Franse kazen (koeien-, geiten- of schapenkaas) en andere Franse producten. Alles zal goed bij je wederhelft scoren, want hier krijg je alleen kwalitatief goede culinaire geschenken.

Imagen de Jill Wellington en Pixabay

De echte wijnliefhebber kan een gepersonaliseerde wijn prima waarderen. Bij sommige online bedrijven kun je namelijk een goede wijn zelf voorzien van een etiket. En hoe bijzonder en origineel is wel het, om de liefde van je leven te verrassen met een romantische boodschap.

Meestal wordt dit soort geschenken in een houten doos verpakt en ook deze kan persoonlijk gemaakt worden. Heb je interesse in dit geschenk, kijk dan eens op diseloconvino.com.

Gerelateerd artikel: Valentijnsdag vieren

Wie een geliefde heeft die een moord voor goede sushi doet, kan met Valentijn een goede beurt maken. Bestel sushi voor twee en maak het  thuis romantisch door de tafel mooi te dekken en hierbij kaarsen en een goede wijn niet te vergeten. In Barcelona zal het je geen enkele moeite kosten om een goed sushirestaurant te vinden. Je kunt het zelf afhalen en sommigen leveren ook aan huis.

De echt romanticus kan een mooie blos bloemen niet weerstaan. Het is qua cadeau een veilige keuze en niet alleen voor Valentijnsdag. Er zijn inmiddels veel bloemenwinkels in Barcelona die mooie boeketten samenstellen.

Schrijf er een persoonlijke boodschap bij en je partner zal verrast zijn. Zelfs als je op het allerlaatste moment nog een boeket wilt bestellen, zijn er bloemisterijen die dezelfde dag nog leveren. Meestal kan dit binnen heel Barcelona. Een voorbeeld hiervan is interflora.es.

Is je geliefde dol op lezen? Denk dan eens aan een e-boekabonnement. Er zijn diverse websites of apps beschikbaar voor e-boeken, je hoeft alleen nog maar te kiezen.

 Met een e-boekabonnement is het een stuk goedkoper om boeken te lezen en daarnaast zijn de nieuwste boeken ook altijd direct beschikbaar. Ben je nog op zoek naar een plek waar je zo’n abonnement kunt afsluiten? Kijk dan eens bij Bookchoice. Deze is favoriet bij velen, al zijn er natuurlijk nog veel meer.

Heb jij nog ideeën voor Valentijnsdagcadeaus?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter