blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Onze adviezen

Computer- en elektronicawinkels in Barcelona

Geschreven door Daniella

Wie had ooit gedacht dat de computer zo’n belangrijke technologische ontwikkeling in de geschiedenis zou zijn? In 2017 alleen al zijn er meer dan 170 miljoen computers verkocht!

In de loop van de tijd veranderde de computer echter wel van vorm. Eerst waren er alleen maar desktops.

  • appartementen in Barcelona

 

Daarna kwamen de laptops en nu zijn er nog meer mobiele mogelijkheden, zoals iPads en andere tablets. Deze zijn veel gemakkelijker mee te nemen en overal te gebruiken.

Als jij één van die mensen bent die niet meer zonder digitaal hulpmiddel kan, kijk dan eens naar de lijst met elektronica– en computerwinkels die er volgens ShBarcelona te vinden zijn. Zo weet je precies waar je terecht kunt.

Bezoek deze elektronicawinkels in Barcelona

Media Markt

Media Markt is een Duitse keten en zij bestaat al sinds 1979. Vandaag de dag zit de keten door heel Europa en zelfs in Aziatische landen.

Hun motto “Ik ben toch niet gek!” – of zoals ze hier zeggen “¡Yo no soy tonto!” – geeft aan dat iedereen zou moeten weten dat je bij Media Markt de beste deal krijgt.

tv met beeld van applicaties

Foto via Visualhunt

De Media Markt wordt gezien als één van de beste computerwinkels in Barcelona. Ze hebben een groot aanbod en de bekendste merken zijn hier te verkrijgen, zoals Acer, Asus, Hp, Lenovo, Apple, Packard Bell, Intel en Compaq.

De winkel heeft ook andere artikelen in het assortiment, zoals tablets, scanners, camera’s, televisies, mobiele telefoons en ook grotere artikelen, zoals wasmachines en koelkasten.

Locaties:

Bekijk appartementen bij ShBarcelona

Miró

Miró is ook een grote naam in Spanje op elektronicagebied. Het bedrijf is opgericht in Martorell in 1971. In minder dan een decennium heeft zij een explosieve groei doorgemaakt in Catalonië.

Bij Miró krijg je diverse artikelen, zoals videocamera’s, televisies, geluidssystemen, computers, navigatiesystemen, telefoons, stofzuigers, ventilators, computerspellen en luchtbevochtigers.

zwarte koptelefoon op zwarte tafel

Foto via Visualhunt

Als je een nieuwe telefoon zoekt heeft Miró allerlei merken, zoals Sony, BQ, Motorola, Airis, Wiko, LG, Apple, Huawei, Alcatel, Best Buy, Blackberry, Primux, Nokia, ZTE en Energy System.

Er zijn diverse Miró-winkels in Barcelona, maar je kunt er ook online winkelen. Op de website kun je alle artikelen terug vinden en je betaalt dan met Visa, MasterCard of PayPal.

Locaties:

Gerelateerd artikel: 8 Cafe’s met goede bediening en WIFI

Fnac

De Fnac bestaat sinds 1954 en is oorspronkelijk Frans. Deze elektronicawinkel werd niet alleen erg populair in Europa, maar zit inmiddels over de hele wereld. Met meer dan 200 winkels vind je ze bijvoorbeeld ook in Brazilië, Qatar en Marokko.

Fnac is een merk dat niet alleen de beste aanbiedingen zegt te hebben, maar ook de beste winkelervaring. De winkels zijn zo ingericht dat je je er welkom voelt.

Zo is er aandacht besteed aan de verlichting en de schappen.

e-reader in hand

Foto via Visualhunt

Deze zien er een stuk aantrekkelijker uit dan bij de Miró en de Media Markt, want daar voelt het soms aan alsof je door een magazijn loopt.

Fnac is een fijne winkel vanwege de kwaliteit van elektronica-artikelen, maar vooral ook vanwege de rest van het assortiment, zoals boeken, muziek en accessoires.

Bij de Fnac werkt gespecialiseerd personeel en zij helpen je op hun afdeling bij alle vragen over televisies, tablets, iPads, iPhones, computers, laptops, navigatiesystemen, e-readers, hoofdtelefoons en nog veel meer.

computer, laptop en telefoon

Foto via Pixabay

Je vind er ook rustige plekjes met banken, zodat je even op je gemak een boek of ander product wat beter kunt bekijken.

Locaties:

Vind woonruimte of vakantieaccommodatie in Barcelona

Ons advies

Als je een nieuwe computer of welk ander elektronica-artikel dan ook wilt gaan kopen, investeer dan wat tijd in het zoeken naar het beste artikel voor jouw situatie.

close up van ipad met paarse lightning kabel

Foto door wuestenigel via Visualhunt

Kijk online, lees ervaringen van eerdere gebruikers en lees over de kwaliteiten en veel voorkomende defecten van het product.

Als je weet voor welk specifiek merk en artikel je wilt gaan, koop het dan niet in de eerste de beste winkel die je tegenkomt, maar vergelijk de prijzen online bij de verschillende winkels.

Op deze manier ben je er zeker van dat je het ook voor de beste prijs aanschaft.

Waar koop jij je elektronicaproducten in Barcelona?
Deel je ervaringen of tips met andere lezers!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter