blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Leven in Barcelona

8Fit: de fitness app voor wie niet graag fitnesst

8Fit app fitness.
Geschreven door Joost

Er zijn diverse apps op de markt, die je ook in Barcelona een eindje op weg kunnen helpen. Denk aan apps voor het openbaar vervoer, wandelroutes door de stad of Bicing.

Vandaag gaat ShBarcelona je meer informatie geven over de 8Fit app.

  • seizoenshuur barcelona

 

Wat je moet weten over de fitness app 8Fit 

Een korte geschiedenis van de 8Fit app

Ontevreden met zijn lichamelijke conditie, besloot Pablo Villalba fitness op een meer informatieve manier te benaderen.

Hij deed veel onderzoek, las artikelen over voeding en lichamelijke oefeningen, kocht een hartslaghorloge en bundelde uiteindelijk al zijn kennis te samen en maakte een app.

sporter met telefoon en fitness app

Foto via Pixabay

Het duurde voor Pablo 6 maanden om zijn ideale lichamelijke conditie van slechts 14% vet te verkrijgen. Zijn kleding slonk met maar liefst 6 maten!

Het duurde niet lang voor zijn vrienden om de metamorphose van Pablo te zien, en ze waren dan ook erg benieuwd naar zijn geheim.

Pablo begon zijn vrienden te adviseren via email en dit bracht hem op het idee om een app te maken waarmee hij zijn kennis kon delen met een breder publiek.

8fit voeding en afslank app

Foto via Pixabay

Na gestopt te zijn met zijn eigen bedrijf Teambox begon Pablo te werken foor 8Fit, de eerste geïntegreerde app voor workout en voeding.

Hij huurde een team van professionele voedingsdeskundigen en trainers in om zo een hoog kwalitatief programma te ontwerpen. Een app die gebruikt kan worden als een persoonlijke en educatieve applicatie.

Tijdelijk in Barcelona wonen en daar fitnessen

Is 8Fit ook goed voor jou?

8Fit is een prima applicatie voor zowel een professionele atleet als iemand die net de wereld van de fitness heeft ontdekt. De app is met name geschikt voor hen die moeite hebben met de discipline van de lichamelijke oefeningen en enige motivatie missen.

Ook wanneer je enige ondersteuning en informatie wilt hebben kun je prima uit de voeten met de app. Kortom de 8Fit app is te gebruiken voor iedereen die zijn conditie wil bij houden.

Gerelateerd artikel: Hardlooproutes met uitzicht in Barcelona

Wat heeft de 8Fit app te bieden?

8Fit biedt persoonlijke workout programma’s aan die speciaal zijn ontworpen voor jouw wensen, zodat je je kunt storten op de stevige lichamelijke oefeningen aangepast aan uw persoonlijke doelstellingen.

8fit app foor lichamelijke oefeningen

Foto via Pixabay

8Fit behandelt eveneens voeding zoals een dieet met veel proteïnen die aanzienlijk het energie niveau omhoog haalt en het vet niveau laat dalen.

De app geeft je de mogelijkheid om jouw vooruitgang te volgen, wat een grote rol kan spelen als motivator om door te blijven gaan met het traject.

Wanneer je er voor kiest om de betaalde versie aan te schaffen dan heb je ook toegang tot persoonlijke begeleiders op een één op één basis. Bij deze coaching sessies kun je alles aan de trainers vragen met betrekking tot de lichamelijke oefeningen.

Bekijk woonruimte in de verhuur bij ShBarcelona

Hoe gebruik je de 8Fit app?

Je kunt 8fit direct downloaden van de officiële website 8Fit of bij Google Play store of Apple App store. Wanneer je de app geïnstalleerd hebt op je Ipad, Iphone of Android begin je met jouw geslacht en doel in te stellen.

Wil je afslanken, een betere conditie krijgen of meer spierkracht ontwikkelen? De volgende stap is om je persoonlijke gegevens als: leeftijd, gewicht en lengte in te vullen.

afvallen met 8fit app

Foto via Pixabay

Vergelijk jouw eigen lichaam naar aanleiding van een aantal foto’s van personen met een verschillende lichaamsbouw en maak een account aan via Facebook of email adres. 

Je kunt het juiste programma kiezen door naar de “workouts” tab te gaan, waar je de fitness oefeningen vindt. Om het goede programma te kiezen vraagt de app je een test te doen om te kijken hoe sterk je bent.

De test duurt ongeveer 10 minuten en zal dan jouw niveau bepalen. Nu alles is ingesteld ben je klaar om te beginnen.

Wat is jouw favoriete fitness app? En waar doe jij jouw workout oefeningen in Barcelona?
Deel je tips met andere sportievelingen!

Over de auteur

Joost

Joost is een Nederlandse beeldend kunstenaar die 10 jaar geleden naar Spanje vertrok. Hij houdt van de Spaanse cultuur, taal en natuurlijk het Mediterraanse klimaat. Hij is een enthousiast blogger die schrijft over cultuur, kunst en sociale trends. Hij houdt zowel van het drukke stads leven als het rustieke platteland van Spanje.

1 Reactie

Laat een reactie achter