blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Leven in Barcelona

8Fit: de fitness app voor wie niet graag fitnesst

8Fit app fitness.
Geschreven door Joost

Er zijn diverse apps op de markt, die je ook in Barcelona een eindje op weg kunnen helpen. Denk aan apps voor het openbaar vervoer, wandelroutes door de stad of Bicing. Vandaag gaat ShBarcelona je meer informatie geven over de 8Fit app.

Gerelateerd artikel: De beste zelfbruiners

Een korte geschiedenis van de 8Fit app

8fit voeding en afslank app

Foto via Pixabay

Ontevreden met zijn lichamelijke conditie, besloot Pablo Villalba fitness op een meer informatieve manier te benaderen. Hij deed veel onderzoek, las artikelen over voeding en lichamelijke oefeningen, kocht een hartslaghorloge en bundelde uiteindelijk al zijn kennis te samen en maakte een app. Het duurde voor Pablo 6 maanden om zijn ideale lichamelijke conditie van slechts 14% vet te verkrijgen. Zijn kleding slonk met maar liefst 6 maten! Het duurde niet lang voor zijn vrienden om de metamorphose van Pablo te zien, en ze waren dan ook erg benieuwd naar zijn geheim. Pablo begon zijn vrienden te adviseren via email en dit bracht hem op het idee om een app te maken waarmee hij zijn kennis kon delen met een breder publiek.

Na gestopt te zijn met zijn eigen bedrijf Teambox begon Pablo te werken foor 8Fit, de eerste geïntegreerde app voor workout en voeding. Hij huurde een team van professionele voedingsdeskundigen en trainers in om zo een hoog kwalitatief programma te ontwerpen. Een app die gebruikt kan worden als een persoonlijke en educatieve applicatie.

Is 8Fit ook goed voor jou?

8Fit is een prima applicatie voor zowel een professionele atleet als iemand die net de wereld van de fitness heeft ontdekt. De app is met name geschikt voor hen die moeite hebben met de discipline van de lichamelijke oefeningen en enige motivatie missen. Of enige ondersteuning en informatie willen hebben. Kortom de 8Fit app is te gebruiken voor iedereen die zijn conditie wil bij houden.

Wat heeft de 8Fit app te bieden?

8fit app foor lichamelijke oefeningen

Foto via Pixabay

8Fit biedt persoonlijke workout programma’s aan die speciaal zijn ontworpen voor uw wensen zodat u zich kunt storten op de stevige lichamelijke oefeningen aangepast aan uw persoonlijke doelstellingen. 8Fit behandeld eveneens voeding zoals een dieet met veel proteïnen die aanzienlijk het energie niveau omhoog haalt en het vet niveau laat dalen. De app geeft u de mogelijkheid om uw vooruitgang te volgen, wat een grote rol kan spelen als motivator om door te blijven gaan met het traject. Wanneer u er voor kiest om de betaalde versie aan te schaffen dan heeft u ook toegang tot persoonlijke begeleiders op een één op één basis. Bij deze coaching sessies kunt u de alles aan de trainers vragen met betrekking tot de lichamelijke oefeningen.

Gerelateerd artikel: Hardlooproutes met uitzicht in Barcelona

Hoe gebruik je de 8Fit app?

afvallen met 8fit app

Foto via Pixabay

U kunt 8fit direct downloaden van de officiële website 8Fit of bij Google Play store of Apple App store. Wanneer u de app geïnstalleerd hebt op uw Ipad, Iphone of Android begin u met uw geslacht en doel in te stellen. Wilt u afslanken, een betere conditie krijgen of meer spierkracht ontwikkelen? De volgende stap is om uw persoonlijke gegevens als: leeftijd, gewicht en lengte in te vullen. Vergelijk uw eigen lichaam naar aanleiding van een aantal foto’s van personen met een verschillende lichaamsbouw en maak een account aan via Facebook of uw email adres. U kunt het juiste programma kiezen door naar de “workouts” tab te gaan. Om het goede programma te kiezen vraagt de app u een test te doen om te kijken hoe sterk u bent. De test duurt ongeveer 10 minuten en zal dan uw niveau bepalen. Nu alles is ingesteld bent u klaar om te beginnen.

Heb jij 8Fit al geprobeerd? Wat zijn je favoriete sport apps?

Over de auteur

Joost

Joost is een Nederlandse beeldend kunstenaar die 10 jaar geleden naar Spanje vertrok. Hij houdt van de Spaanse cultuur, taal en natuurlijk het Mediterraanse klimaat. Hij is een enthousiast blogger die schrijft over cultuur, kunst en sociale trends. Hij houdt zowel van het drukke stads leven als het rustieke platteland van Spanje.

1 Reactie

Laat een reactie achter