blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Evenementen

Reggaeton Beach Festival Barcelona 2022 – Programma, Muzikanten en Tijden

poster reggaeton beach festival barcelona 2022
Geschreven door Daniella

Als jij van het ritme van reggae houdt, bereid je dan maar alvast voor op de vierde editie van het Reggaeton Beach Festival 2022 in Barcelona. Op de planning staan optredens van diverse internationale artiesten en hierdoor geniet je van het beste van het beste van deze muziekstroming.

Wanneer vindt Reggaeton Beach Festival 2022 in Barcelona plaats?

Het Reggaeton Beach Festival 2022 – ook wel bekend als RBF 2022 – vindt in Barcelona plaats op de dagen 23 en 24 juli tussen 11 en 22 uur.

De locatie is het Playa del Forum en hier kun je niet alleen naar muziek luisteren, maar ook nog eens van allerlei watersportactiviteiten genieten. Er zijn verder foodtrucks, shishas en nog veel meer verrassingen voor de festivalganger. Het is de perfecte locatie om aan dit festival en andere zomerse activiteiten in Barcelona deel te nemen.

Op de twee dagen dat het festival is, zie en hoor je het allerbeste van de reggaewereld en dat ook nog op een hele bijzondere plek. Tijdens RBF 2022 staan vier belangrijke waarden centraal en daarom is het ook een iets ander festival dan vele anderen:

  • Het is een festival tegen gokverslaving
  • Verantwoorde consumptie van alcohol tijdens de gehele duur van het festival
  • Het milieu en recycling heeft een prominente plek
  • Het is tegen gendergeweld en voor gelijkheid

  • toeristische appartementen in barcelona

Artiesten die tijdens RBP 2022 in Barcelona optreden

In de line-up van Reggaeton Beach Festival 2022 vind je een combinatie van lokale en internationale topartiesten. De verdeling van de muzikanten over de twee dagen is als volgt:

Zaterdag 23 juli 2022: Myke Towers, Eladio Carrión, Lunay, Feid, Manuel Turizo, Blessd, Lírico en la casa, Ñengo Flow, Ryan Castro, Chimabala en Aina da Silva.

Zondag 24 juli 2022: Nicky Jam, Sech, Justin Quiles, Bryant Myers, Emilia, La Ross María, Chenco Corleone, Juan Magán, Brytiago en Jeipy.

poster reggaeton beach festival barcelona

Reggaeton Beach Festival 2022 in Barcelona

Er is geen twijfel over mogelijk dat Nicky Jam en Myke Towers de twee meest bekende internationale artiesten zijn die beide dagen tot een fantastisch muzikaal einde zullen brengen.

Waar tickets voor Reggaeton Beach Festival kopen?

De organisatie moedigt de aankoop van kaartjes via de officiële kanalen aan en dat betekent kaartjes kopen via de eigen website van RBF. Het platform biedt een veilige omgeving voor de aankoop van de tickets en je kunt kiezen uit verschillende opties:

  • Algemeen kaartje: Het geeft je toegang tot beide dagen en kost je 90 euro.
  • Premium kaartje: Voor 115 euro heb je naast de algemene toegang ook nog allerlei extra’s, zoals een armbandje waarmee je naar binnen en buiten kunt zo vaak als je wilt, een waaier, hoedje, rugzakje en waterproof hoesje voor je telefoon.
  • VIP kaartje: Dit kaartje geeft je toegang tot de VIP-zone op het terrein en en hiermee krijg je ook toegang tot de front VIP stage. Er is een vrij toegankelijke bar met onbeperkt bier, water en andere frisdranken voor een prijs van 225 euro. Alle eerder genoemde extra’s zijn bij deze prijs ook inbegrepen.

Het armbandje betekent dat je zo vaak als je wilt het festivalterrein op en af kunt en het kan op elk gewenst moment. Het is belangrijk om te weten dat dit een extra feature is en dat het altijd vergezeld dient te gaan van een algemeen toegangskaartje.

Helaas zijn op dit moment alle toegangskaartjes al verkocht, maar je maakt nog een kans. Als je namelijk met een groep van plan bent te komen, kun je een VIP-tafel boeken. Hiervoor dien je een speciale aanvraag te doen en je moet dan alleen even wachten op het antwoord met de prijs voor jouw groep.

Gerelateerd artikel: Geniet van een verlaten Barcelona in de zomer

Algemene vragen over RBF Barcelona 2022

Natuurlijk heb je vragen als dit de eerste keer is dat je het RBF in Barcelona gaat bezoeken. Dat is precies de reden dat we de meest gestelde vragen hieronder voor je verzameld hebben:

Hoe kom je bij het muziekfestival?

De poorten gaan om 11 uur open. Je bereikt het festivalterrein met metrolijn 4 en je stapt dan uit bij halte Forum y Maresme. Je kunt ook tramlijn T4 pakken totaan Port Forum

Hoe kan ik van kaartje wisselen?

Zoals je weet wordt de wederverkoop van kaartjes onmogelijk gemaakt en daarom staan ze ook op naam. Als je de naam op het kaartje wilt wisselen kan dit vanaf 23 juni, maar hiervoor betaal je wel 20 euro. Je kunt dit nog doen tot en met 8 juli en daarna niet meer.

Bereid je reis voor en boek je accommodatie via ShBarcelona

Wat is de cashless armband?

Een cashless armband is inbegrepen in de prijs en je ontvangt deze op de dag van het festival. Op deze manier kun je geld uitgeven zonder cash of een credit card bij je te hoeven hebben. Betalingen bij een foodtruck of ergens anders doe je via deze armband. Je kunt de armband nog opwaarderen tot 17 juli en dat doe je online.

Mag ik naar het festival als ik jonger ben dan 18 jaar?

Er is een machtigingsformulier voor festivalgangers die nog geen 18 jaar oud zijn. Voor kinderen tot 16 jaar moet er altijd een volwassen bij zijn. Het machtigingsformulier kun je downloaden op de website van het festival.

Heb jij kaartjes voor muziekfestival RBF 2022 kunnen bemachtigen?
Zo ja, dan hopen we dat je ontzettende veel plezier op het Reggaeton Beach Festival 2022 in Barcelona zult hebben.

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter