blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposities

Barcelona’s Erotiek Beurs 2019

3 vrouwensilhouetten tegen zwarte achtergrond met hart van vuur
Geschreven door Daniella

Erotiek en seksualiteit zijn belangrijk in elke cultuur en zo is het dat ook in de onze. Aangezien er steeds meer belangstelling voor erotiek is, is het niet meer dan normaal dat er gespecialiseerde beurzen voor georganiseerd worden. En elk jaar komen er weer steeds meer bezoekers op af.

Dit geldt ook voor het Barcelona Erotiek Beurs, dat elk jaar weer een nieuwe invulling krijgt. Het is het belangrijkste evenement voor nieuwsgierigen en liefhebbers van het genre en mensen die op zoek zijn naar nieuwtjes, opwindende shows en mensen die interactie zoeken met erotische sterren komen hier aan hun trekken.

Vandaag vertelt dit artikel van ShBarcelona je meer over Salón Erótico de BCN 2019.

Gerelateerd artikel: Erotische items kopen in Barcelona

Ontdek het Erotiek Beurs in Barcelona

naakt vrouwenlichaam deels bedekt

Foto via Pixabay

De Salón Erótico de BCN (SEB) is uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste evenementen op het gebied van erotiek en pornografie.

Tijdens SEB vinden er diverse activiteiten plaats, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw voorkeur, smaak en behoefte. SEB is in echter ontwikkeling en de veranderingen begonnen al bij de vorige editie.

Dit jaar kun je genieten van volop activiteiten en shows, die trendy en innovatief zijn: de inhoud van de beurs en de shows zelf worden vernieuwd en krijgen een meer feministisch, educatief, open en onderhoudend karakter.

Het doel van het Erotiek Beurs van dit jaar is seksuele voorlichting geven, iets wat nog steeds zeer noodzakelijk is en lang niet altijd een voor de hand liggend onderwerp is voor velen. SEB wil een wereldse kijk op seksualiteit bieden en de toekomstige samenleving vertegenwoordigen.

De Erotiek Beurs van Barcelona 2019 wordt gehouden van 3 tot 6 oktober in het Olympisch Paviljoen in Vall d’Hebron. De organisatie van de beurs is dit jaar in handen van de creatieve Carles Valdés, die dit samen met Juli Simón doet. Hij wil vooral de ontwikkeling van de inhoud van de beurs en de programmering benadrukken.

Het evenement dat in 2018 voor het eerst van start is gegaan wil pleiten voor een meer feministische, alomvattende en open beurs. Dit hoogtepunt wordt zeker bereikt tijdens de editie van 2019. Het motto van dit jaar is: “Laten we eens praten”, een thema dat gekenmerkt wordt door een reflectie over de toekomst en vrijheid van seksualiteit.

Andere noviteiten zijn de artistieke toevoegingen, zoals een indrukwekkende sexkunsttunnel, vier minitheatersessies en een ASMR-ruimte voor zintuiglijke experimenten. Natuurlijk ontbreekt het niet aan shows, zoals de typische live shows die tijdens de Erotiek Beurs plaatsvinden. Ze zijn onder leiding van de beursorganisatie zelf gecoördineerd en samengesteld door Silvia Rubí.

Verder vindt de introductie van de slow sex show plaats. Hierbij kiest men voor meer bewuste en intieme sex en dit wordt gecombineerd met erotische verhalen, magie, acrobatiek, paaldansen en bodypainting.

Gerelateerd artikel: Romantische massage voor twee

Interessante informatie m.b.t. de beurs

naakt bovenlichaam vrouw

Foto via Pixabay

Kaartjes voor het Barcelona Erotiek Beurs 2019 kun je online of aan de kassa kopen. De prijzen zijn als volgt:

  • Dagkaart: 25 euro (eenmaal entree, dus geen mogelijkheid om meerdere malen naar buiten en weer naar binnen te gaan)
  • 4-dagen kaart: 80 euro
  • Kortingskaart: 20 euro

Korting is er voor gepensioneerden, mensen met een handicap (van meer dan 33%) en werklozen. Om korting te krijgen moet je kunnen bewijzen dat je recht hebt op deze korting en een geldige ID-kaart kunnen overhandigen.

Openingstijden evenement

  • Donderdag 3 en vrijdag 4 oktober van 16.00 tot 1.00 uur ‘s nachts
  • Zaterdag 5 oktober van 12.00 tot 1.00 uur ‘s nachts
  • Zondag 6 oktober van 12.00 tot 22.00 uur ‘s avonds

Ben je al eens naar een erotiekbeurs geweest?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter