blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Internationale keuken

Voordelige sushibuffetten in Gracia

diverse soorten sushi
Geschreven door Daniella

Als je van sushi houdt, zul je er vast en zeker blij van worden dat er goede en goedkope sushibuffetten in Barcelona zijn, zonder dat je daarbij aan kwaliteit in hoeft te leveren. Sushi is favoriet bij veel fijnproevers en dat is voor een groot deel te danken aan de verscheidenheid die een aantal restaurants bieden.

Vandaag zal dit artikel van ShBarcelona je graag meer vertellen over de beste locaties om sushi te eten in het drukke en centrale Gracia district.

Het gaat dan specifiek om sushi in buffetvorm voor een gunstige prijs. Als jij helemaal weg bent van dit populaire Japanse gerecht, mis dan zeker dit artikel niet!

Gerelateerd artikel: De verschillende soorten sushi

Ontdek de beste én best betaalbare sushi in het Gracia district

Kibuka

zalm sushi en sashimi op een bord

Foto via Pixabay

Kibuka Verdi ligt aan de Carrer de Verdi 64 en het zet het oorspronkelijke idee van het restaurant voort door de nadruk op een goed product te leggen en hiermee de tevredenheid van de klant te waarborgen.

Op de drankenkaart staat een ruim aanbod aan wijnen en cocktails, die zowel voor, tijdens als na de maaltijd genuttigd kunnen worden.

In het restaurant aan de Carrer de Goya 9 vind je een Japanse keuken, maar wel met een duidelijke, westerse invloed. Ook hier staat een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop. Het menu van Kibuka Goya valt vooral op door de verse sushi en de uitgebreide variatie aan originele maki sushi.

La Vietnamita

Het restaurantconcept van La Vietnamita werd geïnspireerd door Vietnamees street food, dat een waar genot is voor toeristen die Vietnam en haar keuken al hebben leren kennen. De smakelijke creaties van het Vietnamese ʺstraatvoedselʺ worden bereid met heerlijk verse basisingrediënten van topkwaliteit.

Het eerste restaurant – La Vietnamita Street Food Deli – opende in 2009 in Barcelona´s bekende Gracia district en het was geheel gewijd aan de liefhebber van Aziatisch street food. Dankzij alle positieve reacties van klanten, vrienden en nieuwe partners, opende er al snel een tweede restaurant in de wijk Born en later nog een derde in Sant Antoni.

Gerelateerd artikel: Vier het Japanse Nieuwjaar in Barcelona

Toyo

zalm sushi met avocado

Foto via Pixabay

Toyo ligt echt in het centrum van het district Gracia en hier bieden ze een sushibuffet waarbij je van te voren geen reservering kunt maken.

Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en voor het middagbuffet betaal je van maandag tot vrijdag €11,- en voor het avondbuffet €16,50. Drankjes en desserts zijn hierbij niet inbegrepen.

Ook voor vegetariërs en coeliakiepatiënten en mensen die aan allergieën lijden, biedt het buffet mogelijkheden door glutenvrije rijst en soja varianten. Het menu of het buffet is dus aangepast aan ieders wensen. Er staan meer dan 50 verschillende soorten sushi op het menu, dat in buffetvorm geserveerd wordt.

Wie niet alleen voor de sushi komt, kan ook kiezen uit zelfgemaakte gyozas en sumae, maar ook Japanse empanadillas, kipnoedels, garnalennoedels, vegetarische noedels en een grote verscheidenheid aan andere gerechten zijn mogelijk.

Qua gefrituurde gerechten is er tempura van zowel groenten als garnalen, gefrituurde kip en nog vele andere specialiteiten.

Eet jij graag vlees? Dan kun je bij Toyo ook genieten van heerlijke Yakitori. Andere specialiteiten zijn de wakame-salade, komkommersalade en gebakken champignons en asperges, evenals een ruime keuze uit andere seizoensproducten.

Is er nog een goed betaalbaar sushibuffet in het district Gracia dat je aan kunt bevelen?

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter