blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Ontdekken

3 Modellenbureaus in Barcelona

vrouw houdt hoofd schuin en raakt met handen gezicht
Geschreven door Daniella

Veel tieners dromen ervan om een succesvol model te worden. En hoewel deze droom niet voor iedereen even makkelijk uitkomt – er zijn er immers zo velen die in de modellenwereld aan de slag willen – , is het zeker niet onmogelijk.

Met een modellenopleiding kom je bijvoorbeeld al een heel eind! Zie jij het zitten om als model in Barcelona aan de slag te gaan?

  • seizoenshuur barcelona

 

Het maakt niet uit of je nu net aan je modellencarrière begint en daarvoor tijdelijke woonruimte in Barcelona zoekt, of hier al langer woont.

In dit artikel van ShBarcelona delen we een aantal succesverhalen van modellen in de Catalaanse hoofdstad met je, inclusief bij welke modellenbureaus je zelf terecht kunt.

Als model succesvol worden in Barcelona

UNO Models

UNO is opgericht door de Spaanse Javier Macías en de Franse Michel Jouneau. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring en hebben aan de wieg gestaan van vele succesvolle modellencarrières

Daarmee is UNO uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende modellenbureaus in heel Spanje en ze hebben een kantoor in zowel Madrid als Barcelona.

vrouw met lichtjes achtergrond

Foto via Pixabay

In Barcelona is UNO Models gevestigd aan de Avinguda Marquès de l’Argentera 5 in het district Ciutat Vella.

De missie van dit modellenbureau staat vooral in het teken van klantenbinding en dit wordt bereikt door de behoeften van de klant goed te kennen en op commercieel vlak eerlijk te handelen.

Naast deze missie is het team van UNO Models jong en ze hebben een goed gevoel voor imago en mode. Dit is hun onderscheidende factor en daarmee zijn ze een van de belangrijkste modellenbureaus in Barcelona.

Penthouse tijdens je verblijf in Barcelona huren

Momenteel vertegenwoordigt UNO Models o.a. Coco Rocha, Maria Carla Boscono, Irina Lazareanu, Bar Refaeli en Valentina Zelyaeva. Ook enkele Spaanse modellen komen van dit bureau: Martina Klein, Laura Ponte en Carla Crombie.

Francina

Francina Models werd in 1983 in Barcelona gelanceerd door het voormalige Spaanse topmodel Francina Díaz. Het bureau was het eerste Spaanse modellenbureau dat modellen vertegenwoordigde.

Mireia Verdú – een internationaal gerenommeerd Spaans model – heeft het bedrijf later in 2008 overgenomen van Francina Díaz.

jonge vrouw neemt pose aan

Foto via Pixabay

Als CEO breidde zij het bedrijf verder uit met nieuwe afdelingen. Hiermee ging ze mee met de veranderingen die zich in de modellenwereld voordeden. Daarnaast opende ze in 2015 ook een vestiging in Madrid.

Francina is momenteel een van de langst opererende modellenbureaus in Spanje en ze vertegenwoordigt een grote verscheidenheid aan profielen, waaronder een aantal zeer bekende nationale én internationale gezichten.

Neem contact op met ShBarcelona

Met meer dan 30 jaar ervaring in de mode-industrie is dit modellenbureau één van de besten in heel Spanje.

Met een team van veertig professionals wordt er samengewerkt om klanten en modellen een unieke en persoonlijke service te bieden, met als doel alle partijen succesvol te laten zijn.

Het grote geheim van Francina bestaat uit het ontdekken van nieuwe gezichten en talenten voor mode en reclames. Enkele modellen die bij dit modellenbureau begonnen zijn, zijn Angelina Pirts, Pamela Tamires en Bree MccAnn.

Gerelateerd artikel: Barcelona Fashion Week

TRAFFIC Models

TRAFFIC Models is al 14 jaar lang het toonaangevende modellenbureau op de Spaanse markt. Het is in 1994 opgericht door Raquel Gatell en Eduardo de Aysa en hier wordt gewerkt vanuit ervaring en passie.

vrouw in roze en roze bloemen

Foto via Pixabay

TRAFFIC managet een aantal zeer belangrijke modellen in de mode-industrie, zoals: Miranda Kerr, Monte Heidi, Kasia Struss, Tanya Dzhiliadeva, Anya Kazakova, Suvi Koponnen, Izabel Goulart, Julia Stegner, Jourdan Dunn en daarnaast nog vele andere.

TRAFFIC Models heeft ook enkele van de beste Spaanse modellen en hun carrières ondersteund. Denk hierbij aan modellen als Marina Pérez, Sheila Márquez, Marta Español en Clara Más.

Wil jij model worden in Barcelona?
Laat je tips achter in het commentaarvak!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter