blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vrije tijd en cultuur

Chique jurk kopen in Barcelona

rood met witte stippen jurk
Geschreven door Daniella

Spanje staat bekend om haar fantastische gevoel voor mode en geweldige feesten. Er zijn veel sociale evenementen die dit combineren en daarom is het dus altijd van belang om een chique jurk voor deze gelegenheid in je kast te hebben hangen.

  • appartementen in Barcelona

 

Heb je nog geen chique jurk – of gewoon ruimte in je kast over – dan heeft Barcelona genoeg winkels waar je terecht kunt voor prachtige feestkleding.

Waar koop je je chique jurk in Barcelona?

Aire Barcelona

Aire Barcelona is een bruidswinkel, maar ze hebben ook een selectie jurken die voor andere gelegenheden geschikt is. Je vindt hier de nieuwste collectie cocktailjurken en daar zit zeker iets moois bij voor jouw volgende avond uit.

Deze winkel heeft vestigingen over de hele wereld en ook hier zijn ze goed bekend om hun cocktailjurken en bruidsjurken.

4 feestelijke jurken

Foto door Jonas Tana via Visualhunt

Ook al liggen de prijzen bij deze winkel misschien wat hoger, als je een jurk bij Aire koopt is dit een investering in een mooie jurk die kwalitatief top is.

Als jij straks de kamer binnenloopt draaien alle hoofden om naar jou! Dus neem een kijkje in deze winkel en ga passen. Ook kun je van te voren een afspraak maken om je wensen kenbaar te maken en de perfecte jurk voor jouw speciale moment te vinden.

Locatie: Aire Barcelona Via Augusta 32

Vakantieappartement in Barcelona reserveren

ManuGarcia

ManuGarcia is een ontwerpster die bekend is om haar betoverende bruidsjurken, chique cocktailjurken en andere jurken voor die éne speciale gelegenheid. ManuGarcia is een Spaanse ontwerpster en ze komt uit Andalusië.

rug van trouwjurk

Foto via Pixabay

Haar oorsprong is goed terug te zien in haar jurken en deze jurken kun je dan ook in heel Spanje dragen vanwege de schitterende en tijdloze uitstraling.

Ook deze jurken zijn wat aan de duurdere kant, maar als je hier een jurk koopt is dat een uniek exemplaar, want ze maakt geen twee dezelfde ontwerpen.

Locatie: Avinguda Diagonal 506

Gerelateerd artikel: De beste winkels voor damesschoenen in Barcelona

Valerio Luna

 

Valerio Luna is van Spaanse afkomst en heeft een oog voor moderne en smaakvolle mode die perfect is voor de moderne vrouw. Valerio Luna is geschikt voor elk feestelijk moment.

dame in groene jurk

Foto via Pixabay

Jurken vind je hier in alle kleuren, stijlen en prijsklassen. Zo zijn er jurken voor etentjes, bruiloften, recepties of speciale avondjes uit. De stijl is klassiek Spaans, maar met een moderne, frisse look.

Word jouw volgende sociale evenement er eentje met een jurk van Valerio Luna?

Locatie: Rambla de Catalunya 56

Luxe appartement in Barcelona huren

Pronovias

Pronovias is een topmerk in de Spaanse modeindustrie en ze blijven verbazen door hun nieuwe collecties van bruids- en feestjurken. Er is geen twijfel mogelijk dat je hier die éne jurk vindt waar je al tijden naar op zoek bent.

onderkant trouwjurk

Foto via Pixabay

Er is zoveel keuze! En je kunt in de winkel zelf terecht of online rondsnuffelen tussen alle ontwerpen en stijlen. Bij Pronovias heb je het over zeer verfijnde mode en je zult vanzelfsprekend stralen in één van hun creaties.

Locatie: Rambla de Catalunya 129

Laat jij je galajurk ontwerpen in Barcelona? Of bezoek je een van de boetieks hierboven?
Laat je tips voor chique jurken achter voor andere lezers!

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter