blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Muziek

Reggaeton Beach Festival BCN 2023 – Artiesten, Data en Tickets

poster reggaeton beach festival bcn 2023
Geschreven door Daniella

Reggaeton Beach Festival (oftewel RBF) is jaarlijks een van de meest langverwachte zomerfestivals in Barcelona en dit jaar is hierop geen uitzondering. Met haar levendige energie en beste urban muziek belooft RBF weer een onvergetelijke ervaring te worden voor reggaetono-liefhebbers. ShBarcelona heeft in dit artikel alle belangrijke informatie over het evenement voor je verzameld, zodat je optimaal van Reggaeton Beach Festival BCN 2023 kunt genieten.

Wanneer vindt Reggaeton Beach Festival BCN 2023 plaats?

Het Reggaeton Beach Festival BCN 2023 vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juli. Op deze twee dagen wordt Barcelona’s festivalterrein – Parc del Fòrum – omgetoverd tot een fantastisch podium waar je tijdens de vijfde editie van het festival de beste reggaeton-artiesten en urban music bands kunt komen beluisteren.

  • toeristische appartementen in barcelona

 

RBF 2023 Barcelona – de artiesten

Het programma van het Reggaeton Beach Festival BCN 2023 ziet er gewoon weer geweldig uit. Bekende namen uit de reggaeton en rap scene zullen hun kunsten weer vertonen en de aanwezigen laten meebewegen op de muziek. Diegenen die hun aanwezigheid voor het festival al bevestigd hebben, zijn:

Voor zaterdag 22 juli: Anuel AA, Bryant Myers, Jhayco, Sech, Young Miko, Polimá Westcoast en Jeipy.

Voor zondag 23 juli: Ozuna, Arcángel, Eladio Carrion, Mora, Lunay, Lyanno en Aina Da Silva.

Poster reggaeton beach festival barcelona

Poster RBF Barcelona 2023

Waar kan ik kaartjes voor het Reggaeton Beach Festival kopen?

Als je aanwezig wilt zijn bij Reggaeton Beach Festival BCN 2023, dan kun je kaartjes via de officiële website van het festival kopen: www.reggaetonbeachfestival.com. Je vindt op de website verschillende soorten entreekaartjes en er zijn zelfs exclusieve voordelen te vinden, zoals voorrang bij de toegang, gereserveerde plekken en premium dienstverlening.

De organisatie vraagt je uitdrukkelijjk om kaartjes alleen via de officiële kanalen te kopen, maar helaas waren alle tickets voor het evenement al snel uitverkocht.

Algemene informatie over RBF Barcelona 2023

Hieronder geven we antwoord op vragen die door festivalbezoekers van het Reggaeton Beach Festival regelmatig gesteld worden.

Hoe kom ik bij het festivalterrein?

Het Reggaeton Beach Festival vindt plaats op het terrein van Parc del Fòrum en deze plek is eenvoudig te bereiken. Je kunt met het openbaar vervoer naar de locatie reizen. Pak bijvoorbeeld de metro (de L4/gele lijn) totaan de halte Maresme y Fòrum, of neem de tram (T4) en stap uit bij halte Port Fòrum. Je kunt ook met de bus, taxi of eigen vervoer reizen, al zul je bij dit laatste vervoermiddel dan rekening moeten houden met parkeermogelijkheden op locatie. 

Kan ik de naam op mijn entreebewijs veranderen?

Goed nieuws! Ja, dat kan! Om dit te doen ga je op de website naar ‘Buy tickets’ en dan naar ‘Cambio de nombre’. Volg de stappen en vul de 36 karakters van de code van je originele entreekaartje in. Vul de nieuwe gegevens van de festivalganger in en that’s it. Hou er rekening mee dat alleen de initiële koper van een kaartje deze handeling kan uitvoeren en dat niemand anders de naam kan wijzigen. Enkel de nieuwe naam is dus na het wijzigen diegene die toegang tot het festivalterrein heeft.

plaatje reggaeton festival barcelona

Reggaeton Festival Barcelona (Foto via RBF)

Wat houdt de Cashless Armband in?

De Cashless Armband wordt als slimme manier van betalen gebruikt op het gehele festivalterrein. Tijdens de aankoop van je entreekaartje krijg je de optie om een saldo aan je Cashless Armband toe te voegen. Hiermee kun je op het afgebakende terrein iets te eten, te drinken of andere zaken kopen. Je hebt hiervoor dus geen contant geld nodig. Het is gemakkelijk, sneller bij het betalen en een stuk veiliger in het gebruik dan cash op zak hebben.

Mag ik het festival als minderjarige bijwonen?

Het Reggaeton Beach Festival BCN 2023 is een evenement voor mensen die ouder dan 16 jaar zijn. Voor de VIP-zone geldt zelfs een minimale leeftijd van 18 jaar. 

  • Ben je jonger dan 16 jaar? Dan mag je alleen naar binnen als je samen met een volwassene naar het festival komt en een ondertekend authorisatieformulier hebt (voorzien van de juiste documenten).
  • Tussen de 16 en 18 jaar mag je ook het terrein op en dan heb je alleen het eerder vermelde authorisatieformulier nodig dat je tijdens het kopen van het kaartje moet invullen. Je moet dan ook een kopie van je ID bij je hebben.

Vind accommodatie voor juli in Barcelona

Het Reggaeton Beach Festival belooft deze zomer een prachtig latin music event in Barcelona te worden. Met de ongelofelijke samenstelling in de line-up, het goede weer in juli en de aanstekelijke energie van reggaeton is het voor jou als bezoeker alleen maar puur genieten van dit unieke evenement op het strand van Barcelona.

Over de auteur

Daniella

Daniella schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter