blog shbarcelona català   blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Sport en activiteiten

Karten in Barcelona

Geschreven door Daan

Heb je alle toeristische attracties nu onderhand wel gezien? Wil je even een dag niet in de zon of naar het strand en zoek je een dag vol adrenaline? Dan is een dagje karten misschien wel een goed idee! Het is een perfect uitje voor de groepen die wel van snelheid en een wedstrijdje houden. En natuurlijk kun je ook als je niet met een grote groep bent gaan karten. Je kunt ook je persoonlijke prestaties proberen te verbeteren als je op een andere kartbaan dan normaal bent. ShBarcelona neemt je vandaag mee in de wereld van karten, met snelheid en spannende ronden, voor zowel jong als oud.

Gerelateerd artikel: Padeltennis spelen in Barcelona

Kartodrom

Foto via Visualhunt

Bij Kartodrom doen ze hun best je een echter F1 ervaring te laten beleven. Je hoeft dus niet hiervoor naar het circuit van Barcelona. Het kartcentrum ligt ongeveer een half uur rijden vanaf het centrum van Barcelona en ze regelen zelfs het vervoer heen en terug als je dat graag wenst. Als je aankomt krijg je een paar oefenronden om te wennen aan de kart en de baan. En daarna ben je natuurlijk helemaal in vorm en kun je er tegen aan! De race zelf is 12 ronden, dus het geeft je voldoende tijd om van je groepsgenoten te winnen. Als de race voorbij is en de winnaar bekend is, is het tijd voor de eindceremonie en die is voorzien van zowel een podium als cava. Het maakt een kartdagje uit helemaal compleet.

Gerelateerd artikel: Midgetgolf in de buurt van Barcelona

Indoor Karting Barcelona

Foto via Visualhunt

Het regent gelukkig maar zelden in Barcelona, maar àls het dan wel regent, dan is overdekt karten een perfecte manier om die ene, trieste dag tijdens je vakantie door te brengen. Indoor Karting Barcelona ligt ongeveer 20 minuten rijden vanaf het stadscentrum en hier beleef je met het hele gezin een dag plezier. Er zijn zelfs kleinere karts voor kinderen. Het circuit is het meest technisch geavanceerde circuit van heel Europa en je vindt hier de perfecte balans tussen – de kenners kennen de term al wel – “grip and slip” (rijden en glijden). En als je de baan eenmaal meester bent en je je teamgenoten achter je gelaten hebt, kun je daarna in de bar je overwinning vieren met een hapje en een drankje.

Met twee fantastische kartbanen in de buurt van Barcelona hoef je je geen dag te vervelen!

*Hoofdfoto door Chris_Parfitt via Visualhunt

Waarom vind jij karten zo leuk?

Over de auteur

Daan

Daan schrijft, vertaalt en geniet van Barcelona.

Laat een reactie achter